Metlice brisalcev

Za to, da je vetrobransko steklo čisto in da imamo med vožnjo kar najboljšo vidljivost, poskrbijo metlice brisalcev. Namenjene so čiščenju prahu in umazanije s prednjega in zadnjega vetrobranskega stekla, hkrati pa poskrbijo za sprotno odstranjevanje vodnih kapljic in snežink s stekla, zato lahko rečemo, da spadajo med zelo pomembne avtomobilske elemente. Kadar opravimo servis avtomobila, na metlice brisalcev v bistvu kar radi pozabljamo – povsem po krivici. Nanje bi morali biti zelo pozorni in jih redno pregledovati ter menjati ob prvih znakih poškodb oziroma dotrajanosti, saj nam pomagajo zagotavljati varno vožnjo.

metlice brisalcev

Metlice so glavni element brisalcev za avto, torej tisti del, ki ga pritisnemo ob vetrobransko steklo. Ko brisalce vklopimo, so prav metlice brisalcev tiste, ki steklo čistijo. Metlice lahko postanejo neuporabne preprosto zato, ker se je njihova življenjska doba zaradi obrabe iztekla, morda so postale preveč onesnažene, morda so slabe kakovosti ali pa so bile nepravilno pritrjene na brisalce. In prav ta napaka je lahko usodna za delovanje metlic, saj se te neenakomerno obrabljajo in tako jim po nepotrebnem skrajšamo življenjsko dobo.

Naša ponudba

zamenjava brisalcev

Zamenjava metlic

Odslužene metlice odstranite iz obstoječega nosilca in nanj namestie nove silikonske metlice .Postopek menjave je hiter in enostaven.

silikonski brisalci

Silikonski brisalci

Brisalci za avto so izdelani iz trpežnega silikona, ki je še bolj odporen na najrazličnejše vremenske vplive in UV-svetlobo.

cena brisalcev

Cene

Pri nas boste za ugodno ceno dobili kakovostne izdelke z dolgo življenjsko dobo. Tukaj se kakovost in nizka cena ne izključujeta.


Zakaj morajo biti metlice brisalcev zares visoke kakovosti?

Preprosto zato, ker so nujne za kar najboljšo vidljivost in vašo varnost med vožnjo. Če kupite kakovostne metlice brisalcev, ste lahko prepričani, da boste z njimi res zadovoljni in da ne bodo kar tako, iz danes na jutri, odpovedale. Gre namreč za del brisalcev, ki je najbolj podvržen obrabi. Lahko jih boste imeli dlje časa, pa bodo še vedno delovale kot nove, seveda pa jih boste morali kdaj pa kdaj tudi očistiti in skrbeti zanje – tako, da z njimi ne boste drseli po zaledenelem steklu ali da jih ne boste po pomoti primrznili na steklo. Metlice brisalcev, ki so res kakovostne, bodo svoje delo odlično opravljale v vseh letnih časih in vseh vremenskih razmerah, vi pa boste lahko povsem brez skrbi, saj vam bodo vzbudile prav poseben občutek varnosti.

metlice za avto brisalce

brisalci metlice

Trpežnost in obstojnost metlic vaših brisalcev

Trpežne metlice so takšne, ki uspešno kljubujejo različnim razmeram. Imajo dolgo življenjsko dobo, zato jih ne bo treba pogosto menjati, izdelane pa so iz najboljših materialov, ki jim zagotavljajo obstojnost. Kljub temu lahko tudi sami naredite nekaj korakov, da vam bodo metlice brisalcev služile še dlje in še bolje. Z njih z mehko in vlažno krpo redno odstranjujte prah in nesnago, pri tem pa ne uporabljajte čistila. Brisalcev ne vklapljajte, ko je zunaj res zelo mrzlo, vetrobransko steklo pa še ni ogreto. Pri tem lahko metlice mehansko poškodujete. Če se morda zamastijo, jih lahko razmastite z mešanico sode bikarbone in tople vode, nikar pa za to ne uporabljate še kakšnih dodatnih pripravkov ali čistil.

Ker so metlice brisalcev tisti del, ki je res zelo izpostavljen obrabi, morate biti nanje zelo pozorni. Če opazite, da so se morda natrgale, da za sabo puščajo sledi vode ali umazanije in da vam ne zagotavljajo več brezhibne vidljivosti, je čas, da jih zamenjate. Izberite najboljše, kar lahko dobite, saj se vendar zavedate, da je za varnost treba poskrbeti na najvišjem nivoju. Seveda pa ni vseeno, katere boste izbrali. Upoštevati morate model avtomobila in leto njegove izdelave, hkrati pa se metlici levega in desnega brisalca morda tudi razlikujeta, zato si nakup tega dela res zasluži nekaj več pozornosti.

Pri nakupu metlic vam lahko pomagamo tudi mi. Za vas bomo izbrali trpežne in obstojne metlice, ki imajo dolgo življenjsko dobo, hkrati pa popolno učinkovitost v vseh vremenskih razmerah in letnih časih. Želimo vam namreč zagotoviti brezhibno delujoči sistem brisanja vetrobranskega stekla, ki bo pripomogel k vaši varnosti in varnosti vaših najbližjih. Kakovostne metlice brisalcev se ne bodo obrabile hitro, vi pa boste lahko kar nekaj časa po nakupu brez skrbi, da bi vam jo morda zagodle.


Pošljite nam povpraševanje

  Strinjam se, da se moji podatki uporabljajo in hranijo v skladu z GDPR

  Če se odločate, katere metlice brisalcev bi bile za vas oziroma vaš avtomobil najprimernejše, svetujemo, da izpolnite obrazec na levi strani in nam zaupate svoje želje. Kar najhitreje vam bomo odgovorili. Pobrskali bomo po naši trgovini in samo za vas izbrali metlice visoke kvalitete in z dolgo življenjsko dobo, ki se odlično obnesejo tako sredi vročega poletja in v deževnih nočeh kot v najhujši zimi. Pri nas lahko po ugodni ceni dobite res najboljše, zato ne čakajte, ampak se nam oglasite. Tu smo, da vam pomagamo.

  Naši podatki:

  Naziv podjetja: ROSIL Alen Rožič s.p.

  Naslov podjetja: Bravničarjeva 9B, 1000 Ljubljana

  TELEFON: +386 (0)1 519-04-24

  GSM: +386 (0)40 777-677

  GSM: +386 (0)41 777-677

  E-MAIL: rosil@siol.net

  Pogosta vprašanja in odgovori

  1. Kakšne metlice brisalcev naj si kupim?

   Zlasti takšne, ki so preverjeno kakovostne. Le te metlice vam zagotavljajo najboljšo vidljivost v različnih razmerah.

  2. Kdaj je čas za zamenjavo metlic?

   Kadar opazite, da svoje funkcije ne opravljajo več dobro: kadar na vetrobranskem steklu puščajo sledi umazanije in vode, kadar so na nekaterih mestih že povsem obrabljene …

  3. Kako lahko metlicam podaljšam življenjsko dobo?

   Tako, da jih kdaj pa kdaj očistite z mehko in vlažno krpo. Čistil za čiščenje metlic ne uporabljajte. Pazite tudi, da brisalcev ne boste vklapljali, ko je steklo zaledenelo.

  4. Ali lahko metlice na brisalce namestim sam?

   Seveda lahko, postopek je preprost. Je pa res, da se metlice brisalcev velikokrat prehitro obrabijo ravno zaradi nepravilne namestitve.